2015 m. lapkričio 24 d., antradienis

KAIP PAGREITINTI PLAUKŲ AUGIMĄ


Keletas patarimų kaip pagreitinti plaukų augimą:
Pipirmėčių aliejus. Ši priemonė pagerina deguonies įsisavinimą. Aliejų reiktų permaišyti su aukštos kokybės alyvuogių aliejumi ir mišiniu išsitrinti galvos odą. Galvą apsukite rankšluosčiu, palaukite 20-30 minučių ir plaukus kruopščiai išplaukite taip, kaip įprasta.
Levandų aliejus. Antibakterinių savybių turintis aliejus itin naudingas kenčiantiems nuo pleiskanų žmonėms. Keletą lašų eterinio levandų aliejaus įlašinkite į puodą vandens, užvirkite ir atvėsinkite. Šiuo vandeniu perskalaukite plaukus po kiekvieno plovimo.
Rozmarinų aliejus. Šis aliejus pagerina kraujo cirkuliaciją, taip pat apsaugo plaukus nuo plonėjimo ie lūžinėjimo. Sumaišykite šį aliejų su alyvuogių aliejumi ir švelniai įmasažuokite į drėgnus plaukus. Keletą minučių palaukite ir perplaukite taip, kaip įprasta.
Alavijas. Šio magiško augalo sultyse randama 20 plaukams augti svarbių mineralinių medžiagų bei vitaminų A, C ir E. Keletą alavijo lapų sutrinkite ir minkštimu bei sultimis įtrinkite drėgnus plaukus. Palaukite ir perplaukite taip kaip įprasta.
Svogūnai. Svogūnų sulčių nauda plaukų sveikatai ir augimui žinoma jau nuo senai - didelė sioros koncentracija gerina kraujo cirkuliaciją. Svogūnus reiktų permalti mėsmale ar maisto smulkintuvu, nusunkti jų sultis, Jomis reiktų padengti visus plaukus, palaukti 15 minučių ir keletą kartų išsiplauti galvą. Žinoma kvapas nekoks ir jį gan sunku pašalinti, tačiau ši priemonė tikrai efektyvi!
Obuolių actas. Obuolių actas padeda stabilizuoti galvos odos pH. Sudrėkinkite plaukus, juos išskalaukite actu, o tuomet išsiplaukite šampūnu.
Kiaušiniai. Kiaušiniai yra puikus cinko, geležies ir seleno šaltinis, juose taip pat yra beveik visų plaukams reikalingų vitaminų. Kiaušiniai įeina į daugelio namuose gamintų plaukų kaukių sudėtį, tačiau juos galima naudoti ir vienus - paplakite kiaušinį, juo įtrinkite drėgnus plaukus, 10-15 minučių palaukite, perplaukite galvą šaltu vandeniu ( tai svarbu! Karštame vandenyje kiaušinio baltymas denatūruos ir lips prie plaukų). Išsiplaukite galvą taip, kaip įprasta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą