2015 m. spalio 28 d., trečiadienis

Rinkis prekę lietuvišką - šiltnamiai KLASIKA

UAB “Meistro kodas” – polikarbonatinių šiltnamių pažymėtų Klasika ženklu gamintojas. Taip pat aliuminių stogelių virš lauko durų Starkedach gamintojas.

Arkinis šiltnamis sukomplektuotas su priedais


Klientų patogumui, arkiniai šiltnamiai KLASIKA sukomplektuoti su visais galimais priedais. Arkinis šiltnamis KLASIKA 12 EXTRA, matmenys: plotis – 3m, ilgis – 4m, aukštis – 2,18m, dengtas 4mm storio kanalinio polikarbonato danga, kompletacijoje: pamatas, priekyje ir gale durys iš dviejų varstomų dalių, automatinis šiltnamio durų atidarytuvas – 1vnt, lentynėlė – 1vnt, šiltnamio takelio atskyrimas su žolės/vejos koriu ir geotekstile, laistymo sistema su vandens talpa 210 litrų. Taip pat bendrame komplekte rasite visus reikalingus tvirtinimo elementus, guminę sandarinimo tarpinę. Pateikiama detali montavimo instrukcija. Arkinis šiltnamis KLASIKA 12 PREMIUM, matmenys: plotis – 3m, ilgis – 4m, aukštis – 2,18m, dengtas 6mm storio kanalinio polikarbonato danga, kompletacijoje: pamatas, priekyje ir gale durys iš dviejų varstomų dalių, automatinis šiltnamio durų atidarytuvas – 1vnt, stoglangis su automatiniu stoglangio atidarytuvu – 1vnt, lentynėlė – 2vnt, šiltnamio takelio atskyrimas su žolės/vejos koriu ir geotekstile, laistymo sistema su vandens talpa 210 litrų. Taip pat bendrame komplekte rasite visus reikalingus tvirtinimo elementus, guminę sandarinimo tarpinę. Pateikiama detali montavimo instrukcija. Arkinis šiltnamis KLASIKA 18 EXTRA, matmenys: plotis – 3m, ilgis – 6m, aukštis – 2,18m, dengtas 4mm storio kanalinio polikarbonato danga, kompletacijoje: pamatas, priekyje ir gale durys iš dviejų varstomų dalių, automatinis šiltnamio durų atidarytuvas – 1vnt, stoglangis su automatiniu stoglangio atidarytuvu – 2vnt, lentynėlė – 1vnt, šiltnamio takelio atskyrimas su žolės/vejos koriu ir geotekstile, laistymo sistema su vandens talpa 210 litrų. Taip pat bendrame komplekte rasite visus reikalingus tvirtinimo elementus, guminę sandarinimo tarpinę. Pateikiama detali montavimo instrukcija. Arkinis šiltnamis KLASIKA 18 PREMIUM, matmenys: plotis – 3m, ilgis – 6m, aukštis – 2,18m, dengtas 6mm storio kanalinio polikarbonato danga, kompletacijoje: pamatas, priekyje ir gale durys iš dviejų varstomų dalių, automatinis šiltnamio durų atidarytuvas – 1vnt, stoglangis su automatiniu stoglangio atidarytuvu – 2vnt, lentynėlė – 2vnt, šiltnamio takelio atskyrimas su žolės/vejos koriu ir geotekstile, laistymo sistema su vandens talpa 210 litrų. Taip pat bendrame komplekte rasite visus reikalingus tvirtinimo elementus, guminę sandarinimo tarpinę. Pateikiama detali montavimo instrukcija. Užsisakykite bet kurį arkinį šiltnamį KLASIKA su priedais ir Jūsų patogumui pristatysime jį į Jūsų kiemą NEMOKAMAI.

Lietuviški šiltnamiai KLASIKA


Arkinis šiltnamis KLASIKA – tai puikus Jūsų pasirinkimas – tiesiai iš gamintojo rankų į Jūsų sodą. Arkinius šiltnamius KLASIKA rekomenduojame įsigyti vertinantiems kokybę ir ilgaamžiškumą. Tai vienas iš stipriausių pagal konstrukciją gaminamų šiltnamių, skirtų mėgėjiškai ir profesionaliai daržininkystei. Konstrukcijos tvirtumas leidžia pririšti augalus bei kabinti vazonus. Žiemą sniegas lengvai nuslysta žemyn. Dangai naudojamas 4mm arba 6mm kokybiškas europietiškas kanalinis polikarbonatas, kuriam suteikiama 10 metų gamintojo garantija (nepriklausomai nuo dangos storio). Montuojant šiltnamį, papildomai kiekviena arka į žemę įleidžiama po 40 cm. Šiltnamio KLASIKA komplektacijoje jau yra pamatas, kuris yra su standumo briauna, o tai šiltnamiui suteikia tvirtumo. Taip pat standartinėje komplektacijoje yra: priekyje durys iš dviejų varstomų dalių, gale – didelė orlaidė, visi reikalingi tvirtinimo elementai, guminė sandarinimo tarpinė. Pateikiama detali montavimo instrukcija, kuri palengvina šiltnamio surinkimo darbus. Pirkdami KLASIKA šiltnamį visada gausite pilną servisą, garantijas. Standartiniai arkinio šiltnamio matmenys: plotis – 3 m, ilgis, priklausomai nuo Jūsų poreikio, gali būti 4, 6, 8, 10 metrų ir t.t. ( šiltnamis ilginamas po 2 metrus), aukštis – 2,18 m. Dažniausiai perkami šie modeliai: 12m2 (3x4 m), 18 m2 (3x6 m). Galima ir kita kvadratūra: 24m2 (3x8 m); 30m2 (3x10 m) ir kita... Papildomai prie šiltnamio KLASIKA komplektacijos galime pasiūlyti: stoglangius, šiltnamio takelio atskyrimus, takelio užpildymui – žolės/vejos korį, taip pat automatinius šiltnamio stoglangio bei durų atidarytuvus, lentynėles, laistymo sistemas, augalų parišimo komplektus ir kt. Šiltnamiai KLASIKA pažymėti specialiu ženklu, žyminčiu gaminio originalą. Tik radę pateiktą ženklą, būsite tikri, kad įsigijote KLASIKA šiltnamį. Užsisakykite bet kurį arkinį šiltnamį KLASIKA, Jūsų patogumui, pristatysime jį į Jūsų kiemą NEMOKAMAI. 

Kapiliarinė laistymo sistema


Laistymo (drėkinimo) sistema – tai šiuolaikiškas ir tuo pačiu pigiausias drėkinimo būdas. Kapiliarinis/lašelinis laistymo būdas, skirtas drėkinimui šiltnamiuose, bei atvirose plantacijose. Įsirengę laistymo/drėkinimo sistemą KLASIKA DROP, taupysite vandenį ir darbo sąnaudas, užtikrinsite tolygų augalų drėkinimą. Laistymo sistema KLASIKA DROP (kapiliarinė/lašelinė) veikia kapiliariniu/lašeliniu būdu. Lašintuvų atstumas vamzdyje kas 45cm. Laistymas vyksta tiesiai į augalų šaknų zoną. Ši laistymo sistema pritaikyta gravitaciniam slėgiui, vanduo joje teka tik veikiamas savo paties svorio. Kuo vanduo iškeltas aukščiau, tuo šitas slėgis sistemoje didesnis ir tekėjimas stipresnis. Laistymo sistemose vandenį (vandens talpą) reikia iškelti į ne mažiau kaip 1 metro aukštį. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą